Rehau

partner_rehau

 

Unlimited Polymer Solutions

 Pentru construcţii eficiente d.p.d.v. energetic, pentru utilizarea energiilor regenerabile şi managementul apelor, precum şi pentru mobilitate şi Future Living, REHAU are contribuţii durabile cu privire la provocările ecologice şi economice ale viitorului. Competenţa şi plăcerea de a inventa au făcut din REHAU lider al ofertanţilor de sisteme şi prestatorilor de servicii pentru soluţii pe bază de polimeri, în domeniile Construcţii, Automotive şi Industrie. Datorită combinaţiei între înaltă performanţă în dezvoltare şi organizare puternic descentralizată a vânzărilor şi service-ului, grupul internaţional se situează pe piaţă în topul ofertanţilor. În concepţia noastră, înaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor şi până la execuţie precum şi pasiunea pentru fascinanta utilitate şi potenţialul materialelor polimere sunt premise esenţiale pentru a fi o marcă de top de succes pe plan mondial.

Prin inovaţii de excepţie şi printr-o înaltă fiabilitate, REHAU îşi creează avantaje concurenţiale pe termen lung. Know-how-ul specific celor trei domenii de specialitate Construcţii, Automotive şi Industrie este interconectat în mod consecvent. Fiindcă poziţia de lider internaţional în sfera produselor, consultanţei şi a service-ului se consolidează prin oferte de sistem şi servicii ajunse la maturitate. Orientarea antreprenorială pe termen lung face din REHAU un partener independent şi de încredere pentru clienţii din întreaga lume.

 

La REHAU produsul este supravegheat de ingineri şi tehnicieni de la creare şi până la montare şi utilizare. Tehnica proceselor însoţeşte produsele până la fabricarea acestora în serie şi optimizează procesele de fabricare. Uzinele noastre de producţie specializate şi bine organizate participă în mare măsură la acest proces. În plus asigurăm condiţii cadru optime, cum ar fi de exemplu logistică până în momentul livrării la termen.